网站导航     在线客服  
2018年GRE考后真题解析
学生选择在小站备考:30天 415859名,今日申请514人    备考咨询 >>

GRE阅读扣分太多连累总分怎么办?快看11月19日GRE阅读逻辑机经

2017年11月13日15:28 来源:小站教育作者:小站GRE编辑
参与(1) 阅读(2068)
摘要:GRE阅读考试是中国考生的一大难关,许多同学总分不高都是因为阅读部分表现不佳扣分太多的缘故。那么如何才能不让阅读成为拖后腿的题型呢?最好的解决方法自然就是看小站最新发布的11月19日考前精准预测阅读逻辑机经!

11月开始进入GRE考试高峰期的后半程,留给考生的时间也越来越少了。小编相信许多同学其实已经搞定了留学申请各个环节文书资料的准备工作,现在就差一个拿得出手的GRE成绩了。那么如何才能拿到这个高分好成绩呢?自然是考前赶紧刷一波最新GRE机经!小站GRE各学科权威名师金牌专家联手整理汇总,为大家带来最新11月GRE考试精准预测机经。参加11月19日GRE考试的同学们不容错过!

11月19日其他题型机经预测:作文/填空/数学 请走这里

GRE阅读扣分太多连累总分怎么办?快看11月19日GRE阅读逻辑机经图1

短篇阅读

Ragwort was accidentally introduced to New Zealand in the late nineteenth century and, like so many invading foreign species, quickly became a pest. By the 1920s, the weed was rampant. What made matters worse was that its proliferation coincided with sweeping changes in agriculture and a massive shift from sheep farming to dairying.

Ragwort contains a battery of toxic and resilient alkaloids: even honey made from its flowers contains the poison in dilute form. Livestock generally avoid grazing where ragwort is growing, but they will do so once it displaces grass and clover in their pasture. Though sheep can eat it for months before showing any signs of illness, if cattle eat it they sicken quickly, and fatality can even result.

1. The passage suggests that the proliferation of ragwort was particularly ill-timed because it

A. coincided with and exacerbated a decline in agriculture

B. took place in conditions that enabled the ragwort to spread faster than it otherwise would have done

C. led to an increase in the amount of toxic compounds contained in the plants

D. prevented people from producing honey that could be eaten safely

E. had consequences for livestock that were more dramatic than they otherwise would have been

参考答案:E

第二句说ragwort的繁殖赶上了新西兰农业的变化——从养羊到养牛;而最后一句话又说这种草对牛的危害更大,so the proliferation of ragwort was particularly ill-timed。E选项:相比于其他方面,这种草对家畜的影响更为巨大

2. The passage implies which of the following about the problems ragwort poses to dairy farmers?

A. Milk produced by cows that eat ragwort causes illness in humans who drink it.

B. Ragwort can supplant the plants normally eaten by cattle.

C. Cattle, unlike sheep, are unable to differentiate between ragwort and healthy grazing.

参考答案:B

尽管A有可能正确,但是文章里没有任何Support。B由Livestock generally avoid grazing where ragwort is growing, but they will do so once it displaces grass and clover in their pasture.支持,C完全超出文章之外。

长篇阅读

What causes a helix in nature to appear with either a dextral (right-handed, or clockwise) twist or a sinistral (left-handed, or counterclockwise) twist is one of the most intriguing puzzles in the science of form. Most spiral-shaped snail species are predominantly dextral. But at one time, handedness (twist direction of the shell) was equally distributed within some snail species that have become predominantly dextral or, in a few species, predominantly sinistral. What mechanisms control handedness and keep left-handedness rare?

It would seem unlikely that evolution should discriminate against sinistral snails if sinistral and dextral snails are exact mirror images, for any disadvantage that a sinistral twist in itself could confer on its possessor is almost inconceivable. But left- and right-handed snails are not actually true mirror images of one another. Their shapes are noticeably different. Sinistral rarity might, then, be a consequence of possible disadvantages conferred by these other concomitant structural features. In addition, perhaps left- and right-handed snails cannot mate with each other, having incompatible twist directions. Presumably an individual of the rarer form would have relative difficulty in finding a mate of the same hand, thus keeping the rare form rare or creating geographically separated right- and left-handed populations.

But this evolutionary mechanism combining dissymmetry, anatomy, and chance does not provide an adequate explanation of why right-handedness should have become predominant. It does not explain, for example, why the infrequent unions between snails of opposing hands produce fewer offspring of the rarer than the commoner form in species where each parent contributes equally to handedness. Nor does it explain why, in a species where one parent determines handedness, a brood is not exclusively right- or left-handed when the offspring would have the same genetic predisposition. In the European pond snail Lymnaea peregra, a predominantly dextral species whose handedness is maternally determined, a brood might be expected to be exclusively right- or left-handed—and this often occurs. However, some broods possess a few snails of the opposing hand, and in predominantly sinistral broods, the incidence of dextrality is surprisingly high.

Here, the evolutionary theory must defer to a theory based on an explicit developmental mechanism that can favor either right- or left-handedness. In the case of Lymnaea peregra, studies indicate that a dextral gene is expressed during egg formation; i.e., before egg fertilization, the gene produces a protein, found in the cytoplasm of the egg, that controls the pattern of cell division and thus handedness. In experiments, an injection of cytoplasm from dextral eggs changes the pattern of sinistral eggs, but an injection from sinistral eggs does not influence dextral eggs. One explanation for the differing effects is that all Lymnaea peregra eggs begin left-handed but most switch to being right-handed. Thus the path to a solution to the puzzle of handedness in all snails appears to be as twisted as the helix itself.

1. The second paragraph of the passage is primarily concerned with offering possible reasons why

A. it is unlikely that evolutionary mechanisms could discriminate against sinistral snails

B. sinistrality is relatively uncommon among snail species

C. dextral and sinistral populations of a snail species tend to intermingle

D. a theory based on a developmental mechanism inadequately accounts for the predominance of dextrality across snail species

E. dextral snails breed more readily than sinistral snails, even within predominantly sinistral populations

参考答案:B

线索很明显在第二段. A选项为误导选项,其与第二段的第一句很像,如果只看这句就做题可能会被误导。但题目问的是"offering possible reasons" why, 这是第二段中间的 Sinistral rarity might....才明说. 此句说造成的sinistral rarity这样的结果可能是也由下面concomitant structural features造成, 所以此句当然也就是那些possible reasons要解释的。

2. It can be inferred from the passage that a predominantly sinistral snail species might stay predominantly sinistral for each of the following reasons EXCEPT for

A. a developmental mechanism that affects the cell-division pattern of snails

B. structural features that advantage dextral snails of the species

C. a relatively small number of snails of the same hand for dextral snails of the species to mate with

D. anatomical incompatibility that prevents mating between snails of opposing hands within the species

E. geographic separation of sinistral and dextral populations

参考答案:B

A选项的理由可在最后一段找到; B,C,D,E选项的线索都在第二段,但B选项是advantage 'dextral' snails 而不是sinistral snails. B中的structure feature在文中是用来解释右旋比左旋更有优势。而题目问的是,左旋物种一直保持左旋的原因。即,structure feature可以解释左旋比右旋少,但是不能解释为何左旋物种一直保持左旋,所以选B。

逻辑阅读

The painter Peter Brandon never dated his works, and their chronology is only now beginning to take shape in the critical literature. A recent dating of a Brandon self-portrait to 1930 is surely wrong. Brandon was 63 years old in 1930, yet the painting shows a young, dark-haired man—obviously Brandon, but clearly not a man of 63.

Which of the following, if justifiably assumed, allows the conclusion to be properly drawn?

A. There is no securely dated self-portrait of Brandon that he painted when he was significantly younger than 63.

B. In refraining from dating his works, Brandon intended to steer critical discussion of them away from considerations of chronology.

C. Until recently, there was very little critical literature on the works of Brandon.

D. Brandon at age 63 would not have portrayed himself in a painting as he had looked when he was a young man.

E. Brandon painted several self-portraits that showed him as a man past the age of 60.

参考答案:D

文中依据: 1. Brandon在1930年已经63岁了。 2. 画像是Brandon年轻时的样子。结论:Brandon的自画像不是1930年画的。所以,只有假设“Brandon63岁时不会画自己年轻时的样子”成立,才能推出结论。所以正确选项D。

除了阅读逻辑机经,更有填空等价机经精彩内容 点击查看

GRE机经为小站GRE频道独家原创gre.zhan.com,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

特别申明:本文来自于小站教育【GRE资料】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有1人表态,100%的人喜欢

相关文章

【8月最新】小站独家考前小范围精准预测8月25日GRE机经 【7月新GRE机经】考前小范围精准预测7月8日GRE考试真... 4月14日/22日GRE考后阅读真题分享 难题考点一网打尽 2018年GRE机经全年所有场次汇总 1月到12月29场考... 独家揭秘7月8日GRE真题 小站教育抢先发布真实还原北美考... 【官方指南】GRE OG阅读题大全之北大西洋的沉积物 6月26日GRE考试真题 北美大陆全球各考场最强汇总 【小站独家发布】最新GRE考后真题带你全面回顾8月17日/...

你可能会喜欢

19年美国工科GRE数学分数
19年美国工科GRE数学分数
GRE

100% 的用户喜欢

8月全新GRE填空等价机经
8月全新GRE填空等价机经
GRE

99% 的用户喜欢

日排行
周排行