网站导航     手机小站      在线客服  
全部
3招解救GRE背单词特困生
   首页    GRE   备考心经   GRE资料   正文
学生选择在小站备考:30天 445153名,今日申请7988人    备考咨询 >>

7月9日/13日GRE阅读机经抢先看 精准预测超高命中不能错过

2017年07月05日18:28 来源:小站教育作者:orangejojo
参与(0) 阅读(1043)
摘要:GRE阅读考试不仅需要考生本身具备熟练的阅读技巧和对长难句的快速理解能力,适当积累阅读量也是重要环节。而这一点恰恰是不少速成派考生所欠缺的。不过阅读没练到家其实也能保分。秘诀就是看小站最新发布的7月9日/13日考前精准预测阅读逻辑机经!

7月份对学生党考GRE来说无疑是最好的时机,无论是备考还是考试都会给大家充分的选择机会,不过7月本身的考试场次并不算太多,时间也比较靠前,刚结束了期末考试的考生也许还需要一定时间回复一下体力才能顺利应对GRE考试。不过假如大家急于在假期的前半段就完成GRE考试,那么考前看看机经就是最佳选择了。考虑到7月两场考试9日和13日时间间隔较为靠近,因此本月机经小编就一起发布给大家了,参加考试的同学赶紧来看吧!

7月9日/13日其他题型机经预测:作文/填空/数学 请走这里

7月9日/13日GRE阅读机经抢先看 精准预测超高命中不能错过图1

短篇阅读

Biologists have long debated about whether egg production in birds is biologically highly costly, some theorizing that egg production is energetically or nutritionally demanding. Lack, however, suggested that clutch size--the number of eggs a bird lays per breeding cycle-- is far below the potential limit of egg production. He suggested that clutch size had instead evolved in relation to the number of young that the parents could successfully rear. Subsequently, most studies focused on limitations operating during chick rearing, particularly among altricial species (species in which the parents feed their young in the nest). Lack later recognized that in precocial species (species in which young feed themselves), clutch size might be explained by different factors -- the availability of food for egg-laying females, for example.

1. The passage suggests that biologists who say egg production in birds is biologically highly costly would agree that clutch size is determined primarily by

A. The nutritional and energy demands of egg production.

B. The number of young that the parents can rear successfully.

C. Reproductive limitations operating during chick rearing.

D. The availability of food for newly hatched chicks.

E. The differences between altricial and precocial species.

参考答案:A. 参考第一句话。

2. Consider each of the choices separately and select all that apply.

The passage suggests that Lack would agree with which of the following statements about factors affecting clutch size in birds?

A. In altricial species, clutch size is determined primarily by factors operating after eggs are laid.

B. In precocial species, clutch size is determined primarily by factors operating after eggs are laid.

C. In many bird species, clutch size generally remains well below the potential limit of egg production.

参考答案: A C.

参考第二句话,与选项C对应。第四句与A对应。

长篇阅读

In 1995 the Galileo spacecraft captured data about Jupiter's atmosphere--namely, the absence of most of the predicted atmospheric water--that challenged prevailing theories about Jupiter's structure. The unexpectedness of this finding fits a larger pattern in which theories about planetary composition and dynamics have failed to predict the realities discovered through space exploration. Instead of "normal planets" whose composition could be predicted by theory, the planets populating our solar system are unique individuals whose chemical and tectonic identities were created through numerous contingent events. One implication of this is that although the universe undoubtedly holds other planetary systems, the duplication of the sequence that produced our solar system and the development of life on Earth is highly unlikely.

Recently planetary scientists have suggested that the external preconditions for the development of Earth's biosphere probably included four paramount contingencies. First, a climate conducive to life on Earth depends upon the extraordinarily narrow orbital parameters that define a continuously habitable zone where water can exist in a liquid state. If Earth's orbit were only 5 percent smaller than it is, temperatures during the early stages of Earth's history would have been high enough to vaporize the oceans. If the Earth-Sun distance were as little as 1 percent larger, run away glaciations on Earth about 2 billion years ago would have caused the oceans to freeze and remain frozen to this day.

Second, Jupiter's enormous mass prevents most Sun-bound comets from penetrating the inner solar system. It has been estimated that without this shield, Earth would have experienced bombardment by comet-sized impactors a thousand times more frequently than has actually been recorded during geological time. Even if Earth's surface were not actually sterilized by this bombardment, it is unlikely that any but the most primitive life-forms could have survived. This suggests that only planetary systems containing both terrestrial planets like Earth and gas giants like Jupiter might be capable of sustaining complex life-forms.

Third, the gravitational shield of the giant outer planets, while highly efficient, must occasionally fail to protect Earth. Paradoxically, while the temperatures required for liquid water exist only in the inner solar system, the key building blocks of life, including water itself, occur primarily beyond the asteroid belt. Thus the evolution of life has depended on a frequency of cometary impacts sufficient to convey water, as well as carbon and nitrogen, from these distant regions of the solar system to Earth while stopping short of an impact magnitude that would destroy the atmosphere and oceans.

Finally, Earth's unique and massive satellite, the Moon, plays a crucial role in stabilizing the obliquity of Earth's rotational axis. This obliquity creates the terrestrial seasonality so important to the evolution and diversity of life. Mars, in contrast, has wildly oscillating tilt and chaotic seasonality, while Venus, rotating slowly backward, has virtually no seasonality at all.

1. The passage is primarily concerned with

A. Enumerating conditions that may have been necessary for a particular development

B. Outlining the conditions under which scientists may be able to predict certain events

C. Explaining how a particular finding affected scientists ' understanding of a phenomenon

D. Suggesting reasons why a particular outcome was more likely to occur than other possible outcomes

E. Assessing the relative significance of factors that contributed to a particular occurrence

答案:C

解析:

根据文章第一段内容,可知推出了一个finding,后面都是具体介绍这个发现的,所以围绕的中心是C。

2. It can be inferred from the passage that the "planetary scientists" would be most likely to agree with which of the following statements concerning the development of complex life forms on Earth?

A. It might have occurred earlier in Earth's history if cometary impacts had been less frequent than they were.

B. It could have occurred if Earth's orbit were 1 percent larger than it is but not if Earth's orbit were 5 percent smaller.

C. It probably follows a pattern common on other terrestrial planets that occupy planetary systems containing gas giants.

D. Its dependence on the effect that Jupiter's gravitational shield has on Earth was difficult to recognize prior to 1995.

E. It has been contingent on conditions elsewhere in Earth's solar system as well as on conditions on Earth itself.

答案:E

解析:

题干问planetary scientists 最有可能同意哪个观点,而且是与the development of complex life forms on Earth有关,定位至第二段开头处开始阅读,运用排除法得出答案。

3. The author of the passage most likely mentions Mars' "oscillating tilt" primarily in order to

A. Provide evidence for a proposition about the potential effects of cometary impacts

B. Emphasize the absence from our solar system of "normal planets"

C. Contrast the rotational axis of Mars with that of Venus

D. Characterize the role of other planets in the solar system in earth's development

E. Emphasize the importance of the Moon to the development of life on Earth

答案:C

解析:

题干问为何提及Mars会震荡倾斜,定位至最后一段会发现后文提及了Venus与Mars是相反的,因此答案选C。

逻辑阅读

Upon maturity, monarch butterflies travel hundreds of miles from their places of origin and lay their eggs on milkweed. The caterpillars that emerge feed on milkweed and absorb the glycosides in milkweed sap. The specific glycosides present in milkweed differ from region to region within the monarch butterfly’s range. Mature butterflies retain the glycosides in a mature monarch butterfly could be used to determine its place of origin.

Which of the following, if true, most strengthens the argument?

A. Mature monarch butterflies do not feed on parts of milkweed that contain glycosides.

B. The glycosides in milkweed sap are slightly toxic to caterpillars of other species.

C. The vast majority of the monarch butterflies that are laying eggs in a given region will have traveled there from a single region.

D. There are substances other than glycosides in milkweed sap that accumulate in a monarch caterpillar and are retained in the body of the mature butterfly.

E. There are certain glycosides that are found in the sap of all milkweeds, no matter where they grow within the monarch butterfly’s range.

答案:C

只有C选项是加强了上文的论点。A削弱 B无关 D削弱 E削弱

除了阅读逻辑机经,更有填空等价机经精彩内容 点击查看

GRE机经为小站GRE频道独家原创gre.zhan.com,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

特别声明:本文来自于小站教育【GRE资料】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
大家都在学
  • 扫一扫下载GRE必备APP

看完这篇文章有何感觉?已经有0人表态,0%的人喜欢

相关文章

告别题海战术 GRE阅读题源大公开-全美精选报刊杂志免费下... 2017GRE阅读备考 解题技巧助你冲刺高分 【7月新GRE机经】考前小范围精准预测7月8日GRE考试真... 独家揭秘7月8日GRE真题 小站教育抢先发布真实还原北美考... 【小站独家发布】最新GRE考后真题带你全面回顾8月17日/... 【官方指南】GRE OG阅读题大全之北大西洋的沉积物 7月GRE机经预测内容更新 小站教育独家出品解析7月17日... 6月26日GRE考试真题 北美大陆全球各考场最强汇总
【小站GRE官网】GRE考试为您提供最新GRE备考全方位资料,GRE机经预测,GRE作文、语文、数学、阅读、填空、等价、词汇等真题下载,更有最新GRE官方资讯、报名注册等海量权威信息,以及备考方案、考生交流等贴心服务和热门学习活动。