网站导航   4000-006-150  
小站教育
学生选择在小站备考:30天 524654名,今日申请2237人    备考咨询 >>

【考前必刷】2020年10月16日/18日GRE短阅读预测资料打包分享

2020年10月12日11:41 来源:小站教育作者:小站GRE编辑
参与(0) 阅读(228)

GRE备考资料免费领取

免费领取
摘要:GRE阅读中的短阅读虽然文章难度相对较低本身篇幅也较短,但考生如果粗心大意或者不够重视也有可能出现意外扣分情况,想要避免此类情况保证短阅读得分,那就快来看小站发布的2020年10月16日/18日考前短阅读预测!

2020年10月16日/18日场次GRE短篇阅读预测发布,本文包括对10月16日/18日GRE阅读三大题型中的短阅读内容的预测讲解,帮助大家提升短阅读正确率,避免在简单题目中意外扣分,考生不可不看!

2020年10月16日/18日GRE其他题型预测:作文/长阅读/逻辑/填空/等价/数学 请走这里

【考前必刷】2020年10月16日/18日GRE短阅读预测资料打包分享图1

短篇阅读

Ragwort was accidentally introduced to New Zealand in the late nineteenth century and, like so many invading foreign species, quickly became a pest. By the 1920s, the weed was rampant. What made matters worse was that its proliferation coincided with sweeping changes in agriculture and a massive shift from sheep farming to dairying.

Ragwort contains a battery of toxic and resilient alkaloids: even honey made from its flowers contains the poison in dilute form. Livestock generally avoid grazing where ragwort is growing, but they will do so once it displaces grass and clover in their pasture. Though sheep can eat it for months before showing any signs of illness, if cattle eat it they sicken quickly, and fatality can even result.

1. The passage suggests that the proliferation of ragwort was particularly ill-timed because it

A. coincided with and exacerbated a decline in agriculture

B. took place in conditions that enabled the ragwort to spread faster than it otherwise would have done

C. led to an increase in the amount of toxic compounds contained in the plants

D. prevented people from producing honey that could be eaten safely

E. had consequences for livestock that were more dramatic than they otherwise would have been

正确答案:E

题目解析:第二句说ragwort的繁殖赶上了新西兰农业的变化——从养羊到养牛;而最后一句话又说这种草对牛的危害更大,so the proliferation of ragwort was particularly ill-timed

E选项:相比于其他方面,这种草对家畜的影响更为巨大

The passage mentions that ragwort’s impact on New Zealand’s agriculture was especially severe because the plant’s proliferation “coincided with sweeping changes in agriculture that saw a massive shift from sheep farming to dairying.” The severity of the impact was increased because cattle, which were displacing sheep, are much more sensitive than sheep to the toxins contained in ragwort. This points to Choice E as the correct answer choice. Nothing in the passage suggests that the proliferation of ragwort coincided with a decline in agriculture (Choice A), occurred faster than it might have done (Choice B), or made the plants more toxic (Choice C). There is a suggestion that ragwort honey might not be safe for humans, but there is no indication that this made the timing of the proliferation particularly unfortunate.

【考前必刷】2020年10月16日/18日GRE短阅读预测资料打包分享图2

2. The passage implies which of the following about the problems ragwort poses to dairy farmers?

A. Milk produced by cows that eat ragwort causes illness in humans who drink it.

B. Ragwort can supplant the plants normally eaten by cattle.

C. Cattle, unlike sheep, are unable to differentiate between ragwort and healthy grazing.

正确答案:B

题目解析:尽管A有可能正确,但是文章里没有任何Support。B由Livestock generally avoid grazing where ragwort is growing, but they will do so once it displaces grass and clover in their pasture.支持,C完全超出文章之外。

【考前必刷】2020年10月16日/18日GRE短阅读预测资料打包分享图3

除了短阅读预测,还有长阅读预测精彩内容 点击查看

特别申明:本文来自于小站教育【GRE资料】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

相关文章

GRE阅读练习材料推荐 GRE阅读36套和其他精品资料 GRE阅读高分需做哪些准备? 6大注意事项帮你搞定GRE阅... 善于取舍和标记 GRE阅读终极备考建议大全 【GRE语文】各学科速效提分备考计划汇总 【GRE阅读】复习必须攻克3大知识难关 【GRE阅读】3大GRE阅读优质备考资料给力推荐 【GRE阅读】斩获高分必备的3大要素汇总 【高分备考建议】教你如何搞定GRE阅读
未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取
日排行
周排行
GRE关键词
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2020 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备13042692号-23 举报电话:4000-006-150
沪公网安备 31010602002658号
增值电信业务经营许可证:沪B2-20180682