网站导航     在线客服  
小站教育
2018年GRE考后真题解析
学生选择在小站备考:30天 319174名,今日申请6人    备考咨询 >>

2019年4月20日GRE阅读机经及时分享 短篇阅读保分先刷它

2019年04月12日14:18 来源:小站教育作者:小站GRE编辑
参与(0) 阅读(1624)

GRE备考资料免费领取

免费领取
摘要:GRE阅读中的短阅读虽然文章难度相对较低本身篇幅也较短,但考生如果粗心大意或者不够重视也有可能出现意外扣分情况,想要避免此类情况保证短阅读得分,那就快来看小站发布的2019年4月20日考前预测短阅读机经!

2019年4月20日场次GRE短篇阅读机经发布,本文包括对4月20日GRE阅读三大题型中的短阅读内容的预测讲解,帮助大家提升短阅读正确率,避免在简单题目中意外扣分,考生不可不看!

2019年4月20日GRE机经其他题型预测:作文/长阅读/逻辑/填空/等价/数学 请走这里

2019年4月20日GRE阅读机经及时分享 短篇阅读保分先刷它图1

短篇阅读

What little scholarship has existed on Ernest Hemingway--considering his stature—has focused on trying to unmask the man behind the bravura. Ultimately, most of these works have done little more than to show that Hemingway the myth and Hemingway the man were not too dissimilar (Hemingway lived to hunt big game so should we be surprised at his virility, not to mention that of many of the author's--chiefly male-protagonists). In the last few years, several biographies have reversed this trend, focusing on Hemingway near the end of his life: isolated and paranoid, the author imagined the government was chasing him (he was not completely wrong on this account). Ironically, the hunter had become the hunted, and in that sense, these latest biographers have provided—perhaps unwittingly—the most human portrait of the writer yet.

1. It can be inferred from the passage that the author considers the latest Hemingway biographies a departure from traditional biographies in that these latest biographies

A. focus on a much overlooked aspect of the writer's body of work

B. depict Hemingway in a manner that is at odds with the myth of Hemingway

C. claim that Hemingway was similar to several of his chief protagonists in his books

D. suggest that Hemingway lacked the virility many associated with him

E. do not attempt to explore the link between Hemingway the man and Hemingway the myth

答案:A

解析:题干问作者认为最新的海明威传记相对于传统传记的不同点。根据文章第三句话,我们知道,过去几年里一些最新传记反了传统,开始专注海明威晚年生活。我们由此推出,最新传记专注了传统传记忽视的地方,对应选项A中:focus…overlooked aspect…writer’s…work.

2019年4月20日GRE阅读机经及时分享 短篇阅读保分先刷它图2

2. With which of the following would the author of the passage agree?

A. The prevalence of scholarship on Hemingway is commensurate with his renown as a writer.

B. The latest Hemingway biographies consciously intended to show Hemingway’s vulnerabilities.

C. Until recently, Hemingway biographies had shown a similar trend.

答案:B

解析:题干问文章作者会同意的事实是什么。根据文章第三句话,我们知道,在最新传记中,海明威晚年生活孤独多疑,政府也可能在追杀他。我们由此推出,最新海明威传记表现了海明威的弱点,对应选项B中:…latest Hemingway biographies…show…vulnerabilities.

2019年4月20日GRE阅读机经及时分享 短篇阅读保分先刷它图3

除了短阅读机经,还有长阅读机经精彩内容 点击查看

特别申明:本文来自于小站教育【GRE资料】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

相关文章

GRE阅读练习材料推荐 GRE阅读36套和其他精品资料 善于取舍和标记 GRE阅读终极备考建议大全 GRE阅读高分需做哪些准备? 6大注意事项帮你搞定GRE阅... 【GRE语文】各学科速效提分备考计划汇总 【GRE阅读】3大GRE阅读优质备考资料给力推荐 【GRE阅读】复习必须攻克3大知识难关 【高分备考建议】教你如何搞定GRE阅读 【GRE阅读】斩获高分必备的3大要素汇总
未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取
日排行
周排行
GRE关键词
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2018 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备15003744号-3
沪公网安备 31010602002658号