网站导航     在线客服  
小站教育
学生选择在小站备考:30天 525043名,今日申请2626人    备考咨询 >>

2019年2月22日GRE阅读机经精选 短阅读保证得分看机经

2019年02月14日15:40 来源:小站教育作者:小站GRE编辑
参与(0) 阅读(2677)

GRE备考资料免费领取

免费领取
摘要:GRE阅读中的短阅读虽然文章难度相对较低本身篇幅也较短,但考生如果粗心大意或者不够重视也有可能出现意外扣分情况,想要避免此类情况保证短阅读得分,那就快来看小站发布的2019年2月22日考前预测短阅读机经!

2019年2月22日场次GRE短篇阅读机经发布,本文包括对2月22日GRE阅读三大题型中的短阅读内容的预测讲解,帮助大家提升短阅读正确率,避免在简单题目中意外扣分,考生不可不看!

2019年2月22日GRE机经其他题型预测:作文/长阅读/逻辑/填空/等价/数学 请走这里

2019年2月22日GRE阅读机经精选 短阅读保证得分看机经图1

短篇阅读

Attempts to brand the belly dance as an act of seduction are both demeaning and distorting. Throughout Middle Eastern history, Oriental dance---the Western term for belly dance---was primarily performed at such family occasions as weddings, births, and festivals. Early evidence indicates that it originated as a fertility dance. 17,000 year-old rock engravings found in the caves of Addaura, near Palermo in Sicily, depict women swaying their hips in what appears to be a fertility rite, as do ancient Egyptian tomb paintings and Greek sculptures. In some early cultures, women gathered around one of their own when she was in labor, circling and mimicking her contractions with their stomach undulations in an effort to ease her through the birthing process.

Early civilizations were far less regimented than those of today. Even so, it was believed that women were primarily responsible for procreation. Tribes in the South Seas, New Guinea, East Polynesia, Africa, and Greece not only thought that conception would be impossible, but also that the human race would die unless the women performed the fertility dance. In some cases, women were revered for their seeming command over the mysteries of nature; there are even accounts of females being brought into fields to touch the crops, so as to ensure a bountiful harvest.

2019年2月22日GRE阅读机经精选 短阅读保证得分看机经图2

1. The passage supports which of the following assertions?

A. Belly dancing requires little formal training.

B. The author does not view seduction as a respectable use of the belly dance.

C. Women who have had training in belly dance will have easier pregnancies.

答案:B

解析:

The passage says nothing about the training required for the belly dance. Even though the dance originated in primitive societies, we cannot assume that it doesn't involve a formal or structured learning process. Eliminate choice (A). Choice (B), in contrast, agrees with the author's assertion in the first sentence of the passage, so keep it. Choice (C) seems tempting, in light of what the author discusses at the end of the first paragraph, but such an assertion assumes that there are no other factors affecting a woman's pregnancy. Furthermore, the women in labor described in the passage may not have known how to belly dance. Even if they had, it was the other women’s dancing that is alleged to have helped them, not their own. Choice (B) is the best answer.

2. Which sentence, in which the author makes a conclusion, is not supported with any factual or anecdotal evidence?

答案:Early civilizations were far less regimented than those of today.

解析:答案是第二段第一句,因为第二段第一句之后接了even so,然后就跳到关于女性责任上去了。

2019年2月22日GRE阅读机经精选 短阅读保证得分看机经图3

除了短阅读机经,还有长阅读机经精彩内容 点击查看

特别申明:本文来自于小站教育【GRE资料】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。

相关文章

GRE阅读练习材料推荐 GRE阅读36套和其他精品资料 善于取舍和标记 GRE阅读终极备考建议大全 GRE阅读高分需做哪些准备? 6大注意事项帮你搞定GRE阅... 【GRE语文】各学科速效提分备考计划汇总 【GRE阅读】复习必须攻克3大知识难关 【GRE阅读】3大GRE阅读优质备考资料给力推荐 【GRE阅读】斩获高分必备的3大要素汇总 【高分备考建议】教你如何搞定GRE阅读
未输入验证码
未输入验证码
未输入验证码
获取验证码
免费领取
日排行
周排行
GRE关键词
版权申明| 隐私保护| 意见反馈| 联系我们| 关于我们| 网站地图| 最新资讯
© 2011-2019 ZHAN.com All Rights Reserved. 沪ICP备13042692号-23
沪公网安备 31011002003961号