网站导航     在线客服  
全部
2018年GRE考后真题解析
学生选择在小站备考:30天 431611名,今日申请118人    备考咨询 >>

2018年6月7日小站GRE阅读机经精选首发 短阅读避免扣分不容错过

2018年06月01日17:47 来源:小站教育作者:小站GRE编辑
参与(1) 阅读(1286)
摘要:GRE阅读中的短阅读虽然文章难度相对较低本身篇幅也较短,但考生如果粗心大意或者不够重视也有可能出现意外扣分情况,想要避免此类情况保证短阅读得分,那就快来看小站发布的2018年6月7日考前预测短阅读机经!

2018年6月7日场次GRE短篇阅读机经发布,本文包括对6月7日GRE阅读三大题型中的短阅读内容的预测讲解,帮助大家提升短阅读正确率,避免在简单题目中意外扣分,考生不可不看!

2018年6月7日GRE机经其他题型预测:作文/长阅读/逻辑/填空/等价/数学 请走这里

2018年6月7日小站GRE阅读机经精选首发 短阅读避免扣分不容错过图1

短篇阅读

What little scholarship has existed on Ernest Hemingway--considering his stature—has focused on trying to unmask the man behind the bravura. Ultimately, most of these works have done little more than to show that Hemingway the myth and Hemingway the man were not too dissimilar (Hemingway lived to hunt big game so should we be surprised at his virility, not to mention that of many of the author's--chiefly male-protagonists). In the last few years, several biographies have reversed this trend, focusing on Hemingway near the end of his life: isolated and paranoid, the author imagined the government was chasing him (he was not completely wrong on this account). Ironically, the hunter had become the hunted, and in that sense, these latest biographers have provided—perhaps unwittingly—the most human portrait of the writer yet.

1. It can be inferred from the passage that the author considers the latest Hemingway biographies a departure from traditional biographies in that these latest biographies

A. focus on a much overlooked aspect of the writer's body of work

B. depict Hemingway in a manner that is at odds with the myth of Hemingway

C. claim that Hemingway was similar to several of his chief protagonists in his books

D. suggest that Hemingway lacked the virility many associated with him

E. do not attempt to explore the link between Hemingway the man and Hemingway the myth

答案:A

解析:题干问作者认为最新的海明威传记相对于传统传记的不同点。根据文章第三句话,我们知道,过去几年里一些最新传记反了传统,开始专注海明威晚年生活。我们由此推出,最新传记专注了传统传记忽视的地方,对应选项A中:focus…overlooked aspect…writer’s…work.

2. With which of the following would the author of the passage agree?

A. The prevalence of scholarship on Hemingway is commensurate with his renown as a writer.

B. The latest Hemingway biographies consciously intended to show Hemingway’s vulnerabilities.

C. Until recently, Hemingway biographies had shown a similar trend.

答案:B

解析:题干问文章作者会同意的事实是什么。根据文章第三句话,我们知道,在最新传记中,海明威晚年生活孤独多疑,政府也可能在追杀他。我们由此推出,最新海明威传记表现了海明威的弱点,对应选项B中:…latest Hemingway biographies…show…vulnerabilities.

除了短阅读机经,还有长阅读机经精彩内容 点击查看

特别申明:本文来自于小站教育【GRE资料】专栏,转载请以超链接形式标注本文出处,并附上此申明,否则将追究法律责任。
大家都在学

看完这篇文章有何感觉?已经有1人表态,100%的人喜欢

相关文章

10大不容错过的GRE热门备考资料 最新GRE模考软件大点评 使用注意事项全汇总 为什么你的分数和模考成绩差距很大?GRE模考软件用错了后果... 【8月最新】小站独家考前小范围精准预测8月25日GRE机经 【7月新GRE机经】考前小范围精准预测7月8日GRE考试真... 4月14日/22日GRE考后阅读真题分享 难题考点一网打尽 独家揭秘7月8日GRE真题 小站教育抢先发布真实还原北美考... 【官方指南】GRE OG阅读题大全之北大西洋的沉积物

你可能会喜欢

19年美国工科GRE数学分数
19年美国工科GRE数学分数
GRE

100% 的用户喜欢

8月全新GRE填空等价机经
8月全新GRE填空等价机经
GRE

99% 的用户喜欢